Cardiolex EC Sense: PC gebaseerde ECG oplossing

Cardiolex EC Sense is een 12-lead PC gebaseerd ECG systeem.

Makkelijk te gebruiken

EC Sense wordt gekenmerkt door zijn eenvoudig en intuïtief gebruik, waardoor de risico’s voor foutief gebruik worden uitgesloten. Het systeem is programmeerbaar en volgt de door de gebruiker gedefinieerde workflows. De behoefte aan training is minimaal voor de normale gebruiker; toch heeft de gevorderde gebruiker alle kansen om met het systeem mee te groeien en het ten volle te benutten.

Vrijheid van keuze

U heeft de keuze tussen het samenstellen van uw persoonlijke oplossing op basis van uw eigen pc en de ECG registrator van Cardiolex (EC Sense Lexor) en software; of een kant-en-klaar systeem, compleet met PC en accessoires, geïnstalleerd op een trolley.

Diverse toevoeging op onderzoeksopties

Als primaire functie biedt EC Sense een rust ECG, maar het is eenvoudig om opties toe te voegen en de functionaliteit te vergroten. De gekozen opties worden toegevoegd zonder dat er hardware- of software-upgrades nodig zijn en de nieuwe functie is onmiddellijk beschikbaar.

Kwaliteitscontrole

Om de analyse en opslag van een ECG-tracé van hoge kwaliteit te garanderen met beperkte of geen ruis/storingen, wordt met één klik een kwaliteitscontrole uitgevoerd.

over cardio-diagnostiek

Ontdek hoe onze oplossingen voor cardio-diagnostiek uw organisatie kunnen helpen. Samen veranderen we de manier waarop zorg wordt geleverd en verbeteren we de kwaliteit van leven voor patiënten met hart- en vaatziekten.

Er komen steeds meer minimaal invasieve cardiovasculaire behandelingsopties. Dat wordt o.a. mogelijk gemaakt door ontwikkelingen in de diagnostiek.

In samenwerking met vooraanstaande cardiologen creëren we cardiologie oplossingen die bijdragen aan levensveranderende mogelijkheden voor uw patiënten. Ze kunnen de cardiologie workflow versnellen, de efficiency verhogen en het klinisch inzicht verbeteren.

Cardiolex EC Sense