Cardiolex EC Sense: PC gebaseerde ECG oplossing

Cardiolex EC Sense is een 12-lead PC gebaseerd ECG systeem.

Makkelijk te gebruiken

EC Sense wordt gekenmerkt door zijn eenvoudig en intuïtief gebruik, waardoor de risico’s voor oneigenlijk gebruik worden uitgesloten. Het systeem is programmeerbaar en volgt de door de gebruiker gedefinieerde workflows. De behoefte aan training is minimaal voor de normale gebruiker; toch heeft de gevorderde gebruiker alle kansen om met het systeem mee te groeien en het ten volle te benutten.

Vrijheid van keuze

U heeft de keuze tussen het ontwerpen van uw eigen oplossing op basis van uw eigen pc en de acquisitie-eenheid van Cardiolex (EC Sense Lexor) en software; of een kant-en-klaar gebruiksklaar systeem, compleet met een paneel-pc en uw keuze aan accessoires, geïnstalleerd op de gekozen trolley.

Controle van geïdentificeerde patiënt

Het systeem controleert het patiënt-ID wanneer het is aangesloten op EC Store om te verifiëren dat de invoerwaarden correct zijn en bestaan. Afhankelijk van de specifieke ID-parameters van het land, kan het systeem informatie uit de ID halen en externe systemen informeren.

Diverse toevoeging op onderzoeksopties

Als primaire functie biedt EC Sense Rest ECG, maar het is gemakkelijk om opties toe te voegen om de functionaliteit te vergroten. De gekozen opties worden toegevoegd zonder dat er hardware- of software-upgrades nodig zijn en de nieuwe functie is onmiddellijk beschikbaar.

Kwaliteitscontrole

Om analyse en opslag van een ECG-trace van hoge kwaliteit te garanderen met beperkte of geen ruis of storingen, wordt een kwaliteitscontrole met één klik uitgevoerd.

Betrouwbare resultaten

De basis in onze ECG-systemen is de EC Sense Lexor ECG-acquisitie-eenheid met een ruisongevoelig ontwerp, met hoogwaardige signaalverstoringsfilters die een duidelijk ECG-spoor mogelijk maken. Dit resulteert in een hoog percentage interpreteerbare ECG’s in korte tijd.

over cardio-diagnostiek

Ontdek hoe onze oplossingen voor cardio-diagnostiek uw organisatie kunnen helpen. Samen veranderen we de manier waarop zorg wordt geleverd en verbeteren we de kwaliteit van leven voor patiënten met hart- en vaatziekten.

Er komen steeds meer minimaal invasieve cardiovasculaire behandelingsopties. Dat wordt o.a. mogelijk gemaakt door ontwikkelingen in de diagnostiek.

In samenwerking met vooraanstaande cardiologen creëren we cardiologie oplossingen die bijdragen aan levensveranderende mogelijkheden voor uw patiënten. Ze kunnen de cardiologie workflow versnellen, de efficiency verhogen en het klinisch inzicht verbeteren.

Bekijk ons assortiment voor cardio-diagnostiek

Cardiolex EC Sense