Philips Ultrasound

Hoogwaardige zwangerschapsechografie in de gezondheidszorg voor vrouwen

Women’s Healthcare

De Philips ‘EPIQ’ zwangerschapsechografie apparatuur is voorzien van de meest krachtige architectuur die ooit is toegepast op het gebied van echografische beeldvorming. Dit leidt tot hoge kwaliteit op alle aspecten van akoestische acquisitie en verwerking. Het zwangerschapsecho platform wordt ondersteund door onze familie van bedrijfseigen xMatrix- en PureWave-transducers en levert de beste prestaties op het gebied van echografie voor de gynaecologie.

Gezondheidszorg voor de vrouw

Gynaecologische echoscopie draagt bij aan het stellen van de juiste diagnose. Denk bijvoorbeeld aan onderzoek tijdens de (jonge) zwangerschap. Ook kunnen echo’s worden ingezet bij specifiek onderzoek aan baarmoeder, eierstokken of onderzoek naar fertiliteit.

Vroegere en eenvoudigere diagnose

Vertrouwen in de diagnose, vroeger en eenvoudiger: De oplossingen van Philips geven patiënten gemoedsrust omdat ze vroeg in de zwangerschap meer informatie bieden en het artsen eenvoudiger maken een betrouwbare diagnose te stellen.

Gemaakt voor u: Krachtige, ergonomische hulpmiddelen leveren beelden van hoge kwaliteit, stroomlijnen processen en verminderen scantijden. Zo kunnen artsen hun aandacht richten op waar het nodig is, namelijk hun patiënten.

Uw partner voor vandaag en de toekomst: Philips werkt al 30 samen met artsen om zorg van hoge kwaliteit te leveren in het gehele zorgcontinuüm.

De zwangerschap is een speciale tijd voor aanstaande moeders, die een band beginnen op te bouwen met hun baby, maar het is ook een belangrijke periode om de algehele ontwikkeling en de gezondheid van de baby te controleren. Een verkeerde diagnose van chromosoom-, aangeboren en groeiafwijkingen kan leiden tot langdurige gezondheidsproblemen of sterven van de foetus, en het is van groot belang om deze zo vroeg mogelijk te ontdekken.

De obstetrische oplossing voor vroegere diagnose van Philips omvat een innovatieve set van klinische hulpmiddelen die samen artsen helpen geboorteafwijkingen tijdens de zwangerschap te ontdekken. Deze verzameling hulpmiddelen is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van obstetrische/gynaecologische scans en verbeteren de workflow. Zo kunnen artsen hun patiënten de zorg geven die ze nodig hebben en de gemoedsrust die ze verdienen.

Obstetrie oplossing voor vroegere diagnose

De oplossing richt zich op drie complementaire gebieden die gezamenlijk een ultieme oplossing voor obstetrie/gynaecologie bieden:

Resolutie en penetratie van premiumkwaliteit:

De Philips eL18-4-transducer met Microflow Imaging neemt belemmeringen weg met 2D-beeldvorming met hoge resolutie en ultragevoelige bloedstroomdetectie om de gezondheid van de foetus te controleren in een vroeg stadium van de zwangerschap – wanneer een voortreffelijke resolutie en betrouwbare diagnose cruciaal zijn. De zeer veelzijdige V9-2-transducer is speciaal ontworpen voor verloskunde. Hij maakt dankzij PureWave-kristaltechnologie voortreffelijke 2D- en 3D-beelden en blijft daarbij qua gewicht licht voor zijn klasse.

Levensechte beelden:

Met innovatieve, uiterst gedetailleerde beelden en de mogelijkheid om een flexibele virtuele lichtbron te bedienen biedt TrueVue artsen en aanstaande moeders ongelooflijk levensechte beelden van de foetus tijdens de zwangerschap.

Efficiënte workflow:
  • TouchVue en MPR Touch bieden samen een eenvoudige, intuïtieve methode voor een 3D-workflow.
  • FlexVue is een uiterst veelzijdig hulpmiddel dat visualisatie van technisch moeilijke anatomische weergaven van 3D-volumes mogelijk maakt.
  • aBiometry Assist A.I. maakt in combinatie met Smart Exams gebruik van anatomische intelligentie om het verzamelen van meetwaarden van de foetus te vereenvoudigen en vermindert het aantal noodzakelijke toetsaanslagen. Door het stroomlijnen van werkprocessen kunnen artsen meer tijd besteden aan dat wat het belangrijkst is: de gezondheid van hun patiënten.
Betrouwbare diagnose van de gezondheid van de foetus
Schermafbeelding 2021-05-10 om 18.23.08
Schermafbeelding 2021-05-10 om 18.23.17
Bel ons op

+32 9 277 04 42

Zend ons een email

hello@grafimedics.be

Wij bevinden ons hier

Nieuwe Steenweg 20A
9810 Nazareth, België