Philips Heartstart Intrepid

Over Philips Heartstart Intrepid

Philips Heartstart Intrepid is robuust, en kan zowel gebruikt worden door de ambulancezorg als voor de fysieke eisen van de spoedeisende hulp. De opvolger van de immens populaire Heartstart MRx!

De Philips HeartStart Intrepid is licht, draagbaar en robuust en kan zowel gebruikt worden door de ambulancezorg als voor de fysieke eisen van de spoedeisende hulp of het transport binnen het ziekenhuis. De défibrillator biedt een uitgebreid overzicht van vitale parameters en verschillende diagnostische metingen om triage te versnellen en clinici te helpen bij het bepalen van de beste zorg.

Met de Philips Heartstart Intrepid introduceert Philips de Traumatic Brain Injury (TBI) Advisory, een unieke functie die de vitale tekens van de patiënt beoordeelt om zo een visuele begeleiding aan te bieden die ernstige complicaties kan voorkomen bij patiënten met vermoedelijke TBI.

Kenmerken

  • Premium Defibrillator/monitor met 12 lead ECG
  • Kleurenscherm met 1024 x 768 pixels en 32 brightness levels
  • Eenvoudig 1-2-3 bediening met de gekende Philips Patiëntenmonitoring lay-out
  • Groot display: 8,4” of 21,3cm
  • Normaal of hoog-contrast scherm
  • Minstens 5u monitoring met volledige batterij
  • Automatische zelftests; elk uur, elke dag en elke week met ‘klaar-voor-gebruik’ indicator
  • Volwaardige optionele AED modus, voor zowel volwassenen als kinderen en baby’s
  • Gepatenteerde SMART-Bifasische golfvorm
  • Datamanagement methodes met patiënt integratie en remote opvolging om de klinische workflow te verbeteren
Philips Heartstart Intrepid

Meer informatie

Beoordeel grondig

Deze alles-in-één oplossing biedt pulsoximetrie (SpO₂) niet-invasieve bloeddruk (NBP), capnografie (EtCO₂), temperatuur en meer. Het levert innovatieve klinische beslissingsondersteunende tools om triage te versnellen en de beste zorg te bepalen.

Behandel zelfverzekerd

Met HeartStart Intrepid is het eenvoudig om snel van patiëntcategorie te wisselen van volwassene naar baby / kind – met één druk op de knop. Bovendien analyseert het in de optionele AED-modus automatisch het ritme en adviseert het als een schok nodig is.

Maak moeiteloos verbinding

Upload patiëntgegevens veilig naar de IntelliSpace Connect-cloud en maak probleemloos verbinding met uw ePCR voor snelle, nauwkeurige registratie. Geïntegreerde gegevens ondersteunen evaluatie en facturering na het evenement voor voortdurende kwaliteitsverbetering en operationele efficiëntie.

Twee defibrillatoren in één

Als reactie op een plotselinge hartstilstand telt elke seconde. Met HeartStart Intrepid kunnen hulpverleners en zorgverleners een Basic Life Support (BLS) -training krijgen om een ​​levensreddende schok toe te dienen met behulp van de optionele AED-modus van het systeem. Spraak- en tekstprompts begeleiden u door het defibrillatieproces.

De kracht van connected care

Met IntelliSpace Connect kunt u kritieke patiëntgegevens delen over het hele continuüm van de spoedeisende hulp. Met kritieke gegevens die veilig in de cloud zijn opgeslagen, kunt u patiëntenzorgrapporten bijwerken voor uitgebreide evenementendocumentatie en nauwkeurige facturering. De IntelliSpace Connect-cloud bevat rapporten voor gebeurtenisanalyse, zoals CPR-prestaties, ter ondersteuning van kwaliteitsinitiatieven.

Eenvoudig bijhouden van gegevens

Met Philips HeartStart Intrepid kunt u vitale functies, waaronder volledige 12-afleidingen ECG’s, rechtstreeks vanuit het veld of ambulance naar de IntelliSpace Connect-cloud verzenden via Wi-Fi of mobiele transmissie. Met veilige, rolgebaseerde toegang kunnen patiëntgegevens worden bekeken vanuit de meest populaire browsers.

Metingen begeleiden zorg

HeartStart Intrepid biedt een uitgebreide reeks toonaangevende monitoringparameters om u te helpen weloverwogen klinische beslissingen te nemen in de zwaarste noodsituaties. Kies 3-, 5- of 12-afleidingen ECG-acquisitie met geavanceerde STEMI-ondersteuning om de behandeling in het cathlab te versnellen. Het unieke TBI-advies van Philips met visuele begeleiding helpt u bij het herkennen van hypoxie, hypotensie en door hyperventilatie veroorzaakte hypocapneu bij patiënten met vermoedelijk traumatisch hersenletsel.

Ontworpen voor gebruiksgemak

Dit lichtgewicht, draagbare apparaat is eenvoudig te leren, dus de trainingstijd is beperkt. Met intuïtieve softkeys en een navigatieknop kunt u door het menu bladeren en handmatige gegevensinvoer beperken.

Makkelijk te beheren

IntelliSpace Connect wordt gehost op het veilige, betrouwbare cloudplatform van Philips, dus u hoeft niet te investeren in dure hardware, uw operationele infrastructuur uit te bouwen of servers te onderhouden. Gemakkelijke upgrades maken het eenvoudig om te profiteren van de nieuwste functies. En alle gebruikers hebben veilige, rolgebaseerde toegang tot patiëntgegevens van de meest populaire browsers om weloverwogen beslissingen te nemen.

Therapie en metingen in één apparaat

HeartStart Intrepid met IntelliSpace Connect brengt Philips defibrillatietherapie van wereldklasse samen met geavanceerde klinische metingen in een robuust, betrouwbaar apparaat dat is gebouwd voor veeleisend ambulance- en ziekenhuisgebruik. Het ondersteunt uw inspanningen om de klinische workflow te stroomlijnen, datacommunicatie te versnellen en beoordelingen achteraf te documenteren.

Tijdige therapie

HeartStart Intrepid brengt onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van patiëntbewaking en defibrillatietechnologie naar onze bewezen familie van ALS- en AED-apparaten. Onze SMART bifasische therapie geeft patiënten binnen 5 seconden een snelle, betrouwbare schok. In de AED-modus duurt het minder dan 14 seconden om het hartritme te analyseren en klaar te zijn om een ​​schok af te geven als dit wordt geadviseerd (op batterijvermogen). En de patiëntcontactindicator geeft onmiddellijk feedback over de kwaliteit van de elektroden of het paddle-contact.

Geconsolideerde gegevens

Krijg toegang tot gedetailleerde gebeurtenisrapporten die zijn opgeslagen in IntelliSpace Connect voor documentzorg en voor evaluatie na het evenement om de kwaliteitsinitiatieven van uw organisatie te stimuleren en een cultuur van continue verbetering te inspireren.

Bekijk ons assortiment defibrillatoren