Affiniti 50

Philips begrijpt met welke uitdagingen u te maken hebt. Van een veranderende patiëntenpopulatie tot de noodzaak om middelen te maximaliseren, de uitdagingen kunnen aanzienlijk zijn. Philips Affiniti helpt u deze dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u uw patiënten elke dag de best mogelijke zorg kunt bieden. Affiniti biedt een krachtige combinatie van prestaties en workflow vooruitgang om het diagnostische vertrouwen te vergroten, waardoor het de keuze is van artsen wereldwijd.

Affiniti 50 begrijpt wat u elke dag doet

Philips Affiniti biedt de juiste balans tussen geavanceerd ergonomisch ontwerp en precisie-engineering, zodat u comfortabeler en intuïtiever kunt werken. De uitzonderlijke beeldkwaliteit geeft u de resultaten die u nodig hebt om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden. Ontdek wat Philips Affiniti voor uw praktijk kan betekenen.

Ontworpen voor evenwicht

U doet er alles aan om uw patiënten de beste zorg te bieden. Maar er wordt van u verwacht dat u dit doet met minder tijd, minder middelen en een hoger patiëntenvolume. Om deze vele eisen met elkaar in evenwicht te brengen, hebt u snel diagnostische informatie nodig. U hebt geavanceerde functionaliteit nodig in een ergonomisch systeem dat gemakkelijk te gebruiken is en gebouwd is om de dagelijkse ontberingen van een hoog patiëntenvolume te doorstaan.