NICU Oplossingen van International Biomedical

In de neonatale afdeling is het noodzakelijk om zowel te voldoen aan de fysieke, de fysiologische als de ontwikkelingsbehoeften van de baby. De productlijn Children’s Medical Ventures Integrale Ontwikkelingszorg van International Biomedical biedt specifieke oplossingen voor artsen en verpleegkundigen op de NICU-afdeling zodat zij uitzonderlijke ontwikkelingszorg kunnen bieden aan premature en kwetsbare baby’s.

Children’s Medical Ventures ontwikkelingsbevorderende hulpmiddelen

Positioneringsmateriaal

Het brede assortiment aan positioneringsmaterialen biedt flexibele maar stabiele ondersteuning voor meer comfort en fysiologische stabiliteit voor premature en kwetsbare baby’s. De baby kan in buik-, zij- of ruglig ondersteund worden. Dit helpt om schrikreacties te beperken, een geborgen gevoel te geven en overdreven spierspanning tegen te gaan.

Better Bendy Bumper

De kneedbare Better Bendy Bumper bevordert insluiting en stimuleert de reflex om ledematen te strekken en te buigen.

Snuggle Up

De Snuggle Up vormt een zacht, knus nestje dat premature en kwetsbare baby’s nauwkeurig ondersteunt in verschillende posities.

Squishon Gel matrassen en kussens

Squishon Gel Kussens zijn zachte, buigzame kussens die het hoofd, het lichaam of de ledematen van de baby ondersteunen en wiegen. De gel zorgt voor een zacht oppervlak en absorbeert trillingen, zoals bij het transport van een couveuse.

Frederick T. Frog

Prone Plus

Gel-E Donuts

Therapieondersteuning

Een neonatale afdeling vraagt specifieke producten de dagelijkse handelingen te kunnen uitvoeren. Ons gamma voor therapieondersteuning is ontworpen om de verpleegkundigen op de NICU-afdeling te helpen bij de medische routines en de impact bij de kwetsbare patiënten te verlichten.

Wee sight transilluminator

Aan de hand van een LED-lichtje helpt de Wee Sight Transilluminator om zonder warmteafgifte de aders van de baby zeer nauwkeurig te lokaliseren voor het inbrengen van een infuus.

BBG Nasale Aspirator

Sali doekjes

Fototherapie 

De Woombie Bili Pod en het oogmasker zorgen voor meer comfort voor de patiënt tijdens de fototherapie ter behandeling van geelzucht.

Woombie Bili Pod

De vorm van de Bili Pod inbakerslaapzak simuleert het comfort en de veiligheid van de baarmoeder. De netstof zorgt met 95% lichttransmissie voor een optimaal resultaat van de fototherapie en reguleert tegelijkertijd de temperatuur door de speciale ventilerende eigenschappen.

Beschermende maskers voor ogen

Comfortgarantie van pasgeborenen

De noodzakelijke medische procedures op de NICU-afdeling veroorzaken spanning en onrust bij de patiënten. Het toedienen van een sucrose-oplossing en de aanwezigheid van een Snoedel kan de impact helpen opvangen. 

Snoedel

De Snoedel molton pop absorbeert de geur van de ouder en geeft deze langzaam af, waardoor het gevoelige olfactorische systeem van de zuigeling wordt ondersteund.

Suikeroplossingen

Verschillende studies hebben aangetoond dat het toedienen van een suikeroplossing voor de medische interventie de stress bij de patiënt helpt verminderen. De Sweet-Ease 24% sucrose-oplossing is gemaakt met gezuiverd water en kan toegediend worden via een fopspeen of rechtstreeks op de mond van de patiënt.