ClearVue Ultrasound

Uw veelzijdige ultrasound systeem om op te vertrouwen
Philips ClearVue echografie voor obstetrie en gynaecologie.

Betrouwbaarheid in echografie

De Philips ClearVue ultrasound familie brengt de vooruitgang samen die ultrasound professionals over de hele wereld hebben opgemerkt dat ze het liefst zouden zien in een hoogwaardig systeem. ClearVue is volledig opgebouwd om te aan te bieden wat belangrijk is voor u en uw patiënten.

Betrouwbaar vanaf het begin

Het slanke maar robuuste ontwerp is gebouwd voor de betrouwbaarheid die essentieel is in uitdagende omgevingen. ClearVue presteert voor u dag na dag.

De veelzijdigheid waar u om vraagt

De ClearVue familie biedt workflow verbeteringen en een reeks van mogelijkheden, waaronder Active Array technologie voor superieure kwaliteit in Ob/Gyn beeldvorming.

Prestaties van binnenuit

Elk lid van de ClearVue familie deelt een geavanceerd verwerking platform voor hoge volumes in real-time scannen voor uitstekende beeldkwaliteit. Met aanzienlijke vooruitgang in software, hardware en toepassingen in vergelijking ten opzichte van vorige ClearVue generaties, is de ClearVue familie nu beter presterend dan ooit.

Schaalbaar om uw investering te beschermen

Niet alleen is ClearVue eenvoudig te bedienen en te gebruiken vanwege de intuïtieve interface voor het scannen, maar het is ook gemakkelijk upgradebaar met extra klinische functies en transducers zodat uw systeem met u mee kan evolueren in de tijd.