Philips IntelliSpace ECG

Kenmerken

Philips IntelliSpace ECG stroomlijnt de manier waarop u ECG’s van uw cardiografen leest, analyseert, converteert, kopieert, opslaat en e-mailt. Het systeem is op open standaarden gebaseerd, zodat u uw bestaande platformen optimaal kunt benutten. Gebruik makend van een relationele SQL-database en een standaard TCP/IP netwerk, verzendt Philips IntelliSpace ECG Web cruciale, actuele ECG-gegevens naar de cardioloog, huisarts of desgewenst het ziekenhuis-informatiesysteem.

De communicatie tussen afdelingen en zorgverleners onderling verloopt sneller, eenvoudiger, nauwkeuriger en veiliger. Klinische en administratieve gegevens zijn volledig geïntegreerd.

over cardio diagnostiek

Ontdek hoe onze oplossingen voor cardio diagnostiek uw organisatie kunnen helpen. Samen veranderen we de manier waarop zorg wordt geleverd en verbeteren we de kwaliteit van leven voor patiënten met hart- en vaatziekten.

Er komen steeds meer minimaal invasieve cardiovasculaire behandelingsopties. Dat wordt o.a. mogelijk gemaakt door ontwikkelingen in de diagnostiek.

In samenwerking met vooraanstaande cardiologen creëren we cardiologie oplossingen die bijdragen aan levensveranderende mogelijkheden voor uw patiënten. Ze kunnen de cardiologie workflow versnellen, de efficiency verhogen en het klinisch inzicht verbeteren.

Bekijk ons assortiment voor cardio diagnostiek

Philips IntelliSpace ECG