SenseLink holter

De SenseLink holter is een event recorder/holter recorder voor full disclosure ECG-registraties tot maximaal 30 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve ECG-kabel waarin de digitale sensoren in serie geschakeld zijn. Met behulp van deze ECG-kabel wordt een ruisvrije en klinisch hoogwaardige registratie bereikt. Naast dat elke meting full disclosure in 3, 5 of 12-afleidingen wordt opgeslagen, beschikt het device over een interne analyse voor tachycardia, bradycardia, pauzes en atriumfibrilleren. Indien sprake is van een afwijking dan zal SenseLink dit als event markeren in de registratie. Daarmee is SenseLink holter zeer geschikt voor AF screening, bijvoorbeeld bij vermoeden van TIA.

Middels de geïntegreerde connectiviteit (WiFi, 2G/3G) ontstaat tevens de mogelijkheid om ECG data op afstand te ontvangen en te beoordelen. Is er sprake van een event? De SenseLink holter kan de data direct doorsturen. In de gebruiksvriendelijke software werkt u gemakkelijk en heeft u controle op het proces. Hiermee biedt SenseLink een concrete oplossing voor home healthcare.

Kenmerken

  • Digitale en ruisvrije ECG registratie
  • Optimaal draagcomfort
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Full disclosure voor zowel 3, 5 als 12-afleidingen
  • Automatische eventdetectie
  • Uitgebreide connectiviteit en remote data

Meer over Senselink

Optimaal comfort

Huidige ECG-kabels hebben veel beperkingen vanwege de meerdere afleidingsdraden die op de patiënt zijn aangesloten. We doen dit anders. Er wordt veel aandacht besteed aan het comfort van de patiënt. Alle sensoren zijn in serie geschakeld. Er is slechts één kabel aangesloten op de patiënt. Uw patiënten ervaren bewegingsvrijheid en een minimale belasting. De ECG-kabel kan perfect onder kleding gedragen worden en is niet zichtbaar! De biocompatibele materialen van de kabel zorgen ervoor dat het product langere tijd gedragen kan worden zonder huidproblemen te veroorzaken. Een meting van 24 of 48 uur of langer is geen probleem. Voor optimaal comfort en veilig gevoel biedt SenseLink de mogelijkheid om patiënten op afstand te monitoren. Het apparaat bevat Bluetooth, WiFi, 2G en 3G om de gegevens te verzenden. Real-time, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Is er iets mis met je patiënt? Onmiddellijke actie is mogelijk. Door de geïntegreerde GPS is een nauwkeurige positionering gegarandeerd. Heeft uw patiënt tijdens de meting bepaalde symptomen? Het apparaat detecteert automatisch tachycardie, bradycardie, pauze en atriumfibrilleren. De patiënt kan ook handmatig gebeurtenissen genereren door op de gebeurtenisknop te drukken.

Makkelijk te connecteren

Vereenvoudiging van het ECG-kabelconcept zorgt voor een gemakkelijke bediening en een foutloze afhandeling van de ECG-metingen. Geen bekabelde draden meer en verkeerde plaatsing van de sensoren en elektroden. Omdat de sensoren in serie zijn geplaatst, hoeft er maar één kabel op de patiënt te worden aangesloten. SenseLink bevat slechts één connector. Sluit de ECG-kabel aan en de meting begint. Snel, gemakkelijk en foutloos! SenseLink is verkrijgbaar in combinatie met een 3, 5 en 12-afleidingen ECG-kabel. De kabel kan in elke situatie of omgeving worden gebruikt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, thuis, tijdens reizen, sportactiviteiten of in een andere situatie. (lees meer)

Bekijk ons assortiment voor cardio diagnostiek

Download hier onze brochure voor cardiologie