Philips 3300 Ultrasound

Vandaag de dag moeten zorgverleners efficiënte zorg van hoge kwaliteit leveren aan een grote verscheidenheid aan patiënten zonder dat dit extra druk legt op budgetten of middelen. De Philips 3300 is een veelzijdig, betrouwbaar ultrasoundsysteem dat is ontworpen om deze en andere uitdagingen aan te gaan. Het biedt hoogwaardige functies en prestaties tegen een aantrekkelijke prijs en wordt ondersteund door de uitgebreide ervaring en expertise van Philips op het gebied van echografie.

Automatisering, ergonomie en training

Vereenvoudig scans en verkrijg betrouwbare resultaten met OB-specifieke automatiseringsmogelijkheden zoals NT Assist, follikeltelling en Foetale Biometrie Assist

Werk met een systeem dat ergonomisch en gebruiksvriendelijk is dankzij functies zoals een toetsenbord, scharnierende arm op het display, scharnierend bedieningspaneel en een gelwarmer.

Betaalbaarheid

Profiteer van lage initiële kosten en een hoog potentieel rendement op uw investering, met een ultrasoundoplossing die gedurende de volledige levenscyclus waarde oplevert.

Philips Healthcare Ultrasound