Avalon Beltless foetaal bewakingssysteem

Als verzorger wilt u de mobiliteit en het comfort van uw patiënt behouden. Transducers zonder kabel kunnen helpen, zonder in te boeten aan essentiële monitoring. Traditionele technologie zonder kabel heeft echter beperkingen, zoals moeders met een hoge BMI of degenen die epidurale procedures ondergaan. Dit is waar de Avalon beltless oplossing voor moeder- en foetale monitoring een alternatief biedt.

Kenmerken Avalon Beltless

  • Comfortabel, zonder buikband en draadloze bewaking
  • Bewaakt continue de foetale en maternale parameters en is ideaal voor hoog BMI patiënten.
  • Meet foetale en maternale hartfrequentie en weeënactiviteit vanaf het abdomen (aFHF, aHF en aToco)
  • Snellere en foutloze workflow gezien de transducers niet meer geherpositioneerd moeten worden.
  • Kan gebruikt worden in combinatie met draadloze transducers

meer informatie

Innovatie om u keuze te geven

In plaats van conventionele echografie-technologie, gebruikt de riemloze oplossing ECG- en EMG-signalen om de hartslag en maternale hartslag en baarmoederactiviteit uit de buik van de moeder te halen.

Extra labels om verwarring te voorkomen

De afzonderlijke labels (aFHR, aHR en aToco) documenteren de meetbronnen duidelijk en consistent.

Geen hiaten in documentatie nodig

U kunt onderbrekingen in uw administratie voorkomen, omdat u – in plaats van loskoppelen en verbinden – de bandloze oplossing parallel kunt gebruiken met de kabelloze Avalon-transducers.

Handige en vertrouwde bediening

Bovendien gebruikt het hetzelfde Avalon CL-basisstation, dus u hoeft geen extra interface-apparaten of bekabeling te beheren. In feite krijgt u hetzelfde kabelloze gemak door verbinding te maken met de foetale monitor zonder kabelwarboel, en hetzelfde gemak van toewijzing van patiënten door de CL Fetal & Maternal Pod aan uw basisstation te koppelen.

Betrouwbare kabelloze verbindingen

Net als bij andere Avalon CL-metingen, digitaliseert en verwerkt de beltlesss-oplossing de metingen rechtstreeks.De waarden blijven digitaal tot aan het display, of dit nu via het basisstation is of met onze Avalon CL Wide Range Pod, voor monitoring waar de dekking uw WLAN toelaat.

over foetale monitoring

Foetale monitoring systemen van Philips bestaan uit de Avalon reeks, CTG telemetrie en de maternale patch. Philips Healthcare heeft een lange en trotse geschiedenis op het gebied van technologieën voor obstetrische zorg. Het levert maternale en foetale monitoren, obstetrische informatiesystemen, en monitoren en metingen voor gebruik tijdens normale en riskante bevallingen.

Bekijk ons assortiment voor foetale monitoring

Avalon Beltless