Affiniti 70

Philips begrijpt voor welke uitdagingen u staat. Van een veranderende patiëntenpopulatie tot de noodzaak om middelen te maximaliseren, de uitdagingen kunnen aanzienlijk zijn. Philips Affiniti helpt u deze dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u uw patiënten elke dag de best mogelijke zorg kunt bieden. Affiniti biedt een krachtige combinatie van prestaties en workflow vooruitgang om het diagnostische vertrouwen te vergroten, waardoor het de keuze is van clinici wereldwijd.

Affiniti begrijpt wat u elke dag doet

Philips Affiniti biedt de juiste balans tussen geavanceerd ergonomisch ontwerp en precisie-engineering, zodat u comfortabeler en intuïtiever kunt werken. De uitzonderlijke beeldkwaliteit geeft u de resultaten die u nodig hebt om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden. Ontdek wat Philips Affiniti voor uw praktijk kan betekenen.

Verbeter de ervaring

Philips maakt gebruik van de ervaringen van zijn klanten om Affiniti zo te ontwerpen dat de uitdagingen van het dagelijkse scannen worden aangepakt. Wij begrijpen de realiteit van kleine ruimtes, grote aantallen patiënten, technisch moeilijke patiënten en tijdsbeperkingen, en we hebben het systeem ontworpen met doordachte details om uw werklast te verlichten.

Affiniti 70 Ultrasound