ClearVue 550

Ultrasound systeem

Het Philips ClearVue 550 echografiesysteem heeft het elegante ontwerp dat kenmerkend is voor Philips. De Active Array-technologie biedt een beeldkwaliteit die het diagnostische vertrouwen vergroot. De functies zijn geavanceerd genoeg om eenvoudig te zijn.

Kenmerken

Modulair ontwerp verhoogt de onderhoudsvriendelijkheid en betrouwbaarheid

Het elegante ontwerp van dit systeem verraadt de verminderde complexiteit van het systeem. Het modulaire ontwerp zorgt voor een verbeterde onderhoudsvriendelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid in een lichtgewicht wagen voor een betere draagbaarheid en wendbaarheid. Geavanceerde onderhoudsfuncties en diensten met toegevoegde waarde zijn ontworpen om u te helpen topprestaties te blijven leveren. Een waaier aan toepassingen voor uw zaak

Duurzaamheid bij Philips draait om het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van individuen en hun gemeenschappen. Dit systeem is energiezuinig met een laag stroomverbruik om te helpen besparen op energiekosten. De lage warmteafgifte is ideaal in kleinere ruimtes, waardoor op koelingskosten kan worden bespaard.

ClearVue 550