Philips Affiniti

Philips Affiniti begrijpt uw dagelijkse uitdagingen.

Bij het kiezen van een nieuw echografiesysteem draait het allemaal om de balans. U wilt de nieuwste technologie die u direct kunt gebruiken. U wilt een snelle en nauwkeurige diagnose door middel van een eenvoudige en intuïtieve bediening. Bovendien wilt u hoogwaardige technieken op een simpele manier toepassen om uw diagnose te stellen. En dit alles in een ergonomisch ontwerp, zodat u overal goed bij kunt en in minder stappen kunt werken.

Affiniti heeft een superieur modulair ontwerp voor verbeterde betrouwbaarheid, snelle reparatie en hogere systeembeschikbaarheid. Dankzij rigoureuze betrouwbaarheidstests is Affiniti gebouwd om lang mee te gaan bij de dagelijkse ontberingen van grote aantallen patiënten.

Geavanceerde 3D-visualisatiefunctie

Philips suite met geavanceerde visualisatiefuncties nu beschikbaar op Affiniti. Hiermee kunt u eenvoudig levensechte 3D-beelden maken. Philips TrueVue en GlassVue, met interne lichtbron, leveren fotorealistische foetale beelden. Met aReveal automatische 3D-segmentatie kunt u het gezicht van de foetus met één druk op de knop zichtbaar maken. Het geavanceerde 3D-echografiescherm van Philips TrueVue levert verbazingwekkende levensechte 3D-beelden. TrueVue, met zijn interne lichtbron, biedt artsen de mogelijkheid om licht en schaduw overal in het 3D-volume te manipuleren.