HeartStart HS1 defibrillator

De Heartstart HS1 AED is een AED voor binnengebruik. De Heartstart HS1 AED heeft gesproken begeleiding, quick shock technologie en is zeer compact en licht.

Kenmerken

  • Quick shock technologie; snelste AED in de markt!
  • SMART bi-fasische golfvorm; klinisch bewezen effectief
  • Zeer compact en licht < 1,5 kg
  • SMART Pads cassette systeem
  • Met gesproken intelligente begeleiding dmv gesproken tekst
  • Instellingen conform de laatste AHA richtlijnen

Een automatische externe defibrillator (AED) is een apparaat dat iemands hart controleert en een elektrische schok toedient als het hart niet meer normaal klopt.

Als iemand plotseling in elkaar zakt, kan hij of zij getroffen zijn door een acute hartstilstand. Een plotse hartstilstand is zeer ernstig. Dat wil zeggen dat het hart van de desbetreffende persoon geen bloed meer rondpompt en dat er snel hulp nodig is.

Het belangrijkste onderdeel van de behandeling van een acute hartstilstand is de toediening van een snelle schok aan het hart, defibrillatie genoemd. Met behulp van een automatische externe defibrillator (AED) kunnen niet medisch geschoolde mensen snel defibrillatie toepassen.

Hoewel we aanraden om iedereen een training te geven in reanimatie en het gebruik van een AED, zijn AED’s zo ontworpen dat ze u door het proces begeleiden, zelfs als u geen training hebt gehad. Het apparaat bepaald of een schok nodig is en als dat het geval is, legt een rustige, duidelijke stem precies uit wat u moet doen. De instructies worden actief aangepast om u op de juiste koers te houden. Intelligente sensoren beoordelen de situatie en passen automatisch de juiste schok toe op het juiste moment, nauwkeurig afgestemd op de man, de vrouw of het kind in kwestie.

Bekijk ons assortiment AED’s

Heartstart HS1