Over ons

Grafimedics Healthcare Supplier

GrafiMedics BeLux is uw leverancier voor medische apparatuur in België en Luxemburg en dit al sinds 1998. Gedurende deze periode hebben we ons ontwikkeld tot een volwaardige leverancier van medische apparatuur en zijn we erin geslaagd partnerships aan te gaan met alle ziekenhuizen in België en Luxemburg.

Wij hebben een ruime expertise dankzij ons hoogtechnologische portfolio dat bestaat uit apparatuur voor foetale monitoring, cardiodiagnostiek, AED’s, patiënt monitoring en defibrillators.

Onze hoofdleverancier is Philips Healthcare, een wereldspeler op het vlak van gezondheidszorg.

Daarnaast hebben wij een MedTech gamma dat bestaat uit de Philips Lumify en een Benelux partnership met Impulse Dynamics voor het CCM device (Cardiac Contractility Modulation).

Voor het onderhoud en service kan u een beroep doen op GrafiMedics support via support@grafimedics.be of +32 9 277 04 42

Grafimedics

De Aptco Technologie en Innovatie Groep

GrafiMedics is onderdeel van de APTCO-technologiegroep. APTCO is een diverse, internationale groep van bedrijven die actief zijn in de distributie, productie, service, ondersteuning van wetenschappelijke instrumenten en apparatuur. De bedrijven binnen de APTCO-groep hebben activiteiten in analytische en materiaalkarakterisatie-technologieën (BENELUX SCIENTIFIC GROUP), life science, bio banking en diagnostiek (SOPACHEM-groep). Andere afdelingen richten zich op kalibratieservices (CALIBRATION LAB), ontwerp en productie van membraan- en filterkarakterisatieapparatuur (POROMETER, GOLD COATER) en laboratoriumplaatpersen (FONTIJNE).

Bel ons op

+32 9 277 04 42

Zend ons een email

hello@grafimedics.be

Wij bevinden ons hier

Nieuwe Steenweg 20A
9810 Nazareth, België