Avalon CL telemetrie foetaal bewakingssysteem

Avalon CL Kenmerken

 • Draadloze & waterdichte lichtgewicht transducers
 • Zacht rubber voor optimaal comfort
 • Geschikt voor drieling-bewaking
 • TOCO transducer met geïntegreerde maternale pulse
 • Mogelijkheid tot draadloos aansluiten van Direct Foetaal ECG, Intra-uteriene druk of maternaal ECG.
 • Grotere bewegingsvrijheid bij normale bevalling
 • Bewaking tijdens transport en hydrotherapie
 • Betrouwbare signaalkwaliteit tot 100m
 • Auditieve alarmering bij signaalverlies en lege batterij
 • Oplaadbare Lithium-Ion batterij minimaal 8 uur per lading
 • Korte oplaadtijd

meer info

Geen kabels betekent dat moeders bewegingsvrijheid hebben

Avalon CL kan de ervaring voor de werkende moeder verbeteren zonder de essentiële foetale monitoringbehoeften op te offeren die de arts nodig heeft. Het stelt moeders in staat om tijdens de bevalling vrij te bewegen en biedt hen flexibele geboortemogelijkheden. En zonder kabelwarboel, kunnen clinici zich concentreren op het zo aangenaam mogelijk maken van de tijd in het ziekenhuis voor patiënten.

Houd ook een tweeling, drieling en moeder in de gaten

Avalon CL zorgt voor standaardmeting plus continue draadloze monitoring van de foetale hartslag van tweelingen en drielingen, samen met maternale NiBP en SpO2. Onze gepatenteerde Smart Pulse-technologie kan het toeval van de hartslag detecteren door automatisch de maternale pols en meerdere foetale hartslag te vergelijken om ervoor te zorgen dat de scheiding behouden blijft.

Onderdeel van een draadloze OB-afdeling

Avalon CL, onderdeel van ons assortiment verloskundige en foetale monitoring en informatiebeheer, werkt gemakkelijk met onze Avalon foetale monitoren. De transducers zonder kabel zenden informatie over de vitale functies van de foetus en de moeder via het basisstation naar een foetale monitor. Van daaruit kan patiëntinformatie worden overgebracht naar ons IntelliSpace Perinatale informatiebeheersysteem.

Drie soorten transducers

Er zijn drie soorten transducers zonder kabel verkrijgbaar. Een ultrasone transducer meet de foetale hartslag en beweging van de foetus. De Toco + MP-transducer meet de baarmoederactiviteit, maternale pols en maternale ECG, foetale ECG of IUP. En de ECG / IUP-transducer meet moeder-ECG, foetale ECG of intra-uteriene druk (IUP).

over foetale monitoring

Foetale monitoring systemen van Philips bestaan uit de Avalon reeks, CTG telemetrie en de maternale patch. Philips Healthcare heeft een lange en trotse geschiedenis op het gebied van technologieën voor obstetrische zorg. Het levert maternale en foetale monitoren, obstetrische informatiesystemen, en monitoren en metingen voor gebruik tijdens normale en riskante bevallingen.

Bekijk ons assortiment voor foetale monitoring

Avalon CL