Aankondiging nieuwe samenwerking met International Biomedical voor NICU-oplossingen

GrafiMedics Belux is verheugd de introductie aan te kondigen van de NICU-oplossingen van International Biomedical in België en Luxemburg. Deze geavanceerde technologieën voor neonatale zorg zijn specifiek ontworpen voor artsen en verpleegkundigen zodat zij uitzonderlijke ontwikkelingszorg kunnen bieden aan premature en kwetsbare baby’s in de neonatale intensive care unit. 

Het Children’s Medical Ventures gamma

Het Children’s Medical Ventures gamma van International Biomedical omvat positioneringsmateriaal waarmee de baby in verschillende posities ondersteund wordt, hulpmiddelen die algemene en fototherapie ondersteunen en oplossingen die de impact van medische procedures verlichten. De producten helpen artsen en verpleegkundigen nauwkeurige interventies uit te voeren en een hoog niveau van zorg en comfort te bieden aan de pasgeborenen.

De introductie van de Children’s Medical Ventures-lijn van International Biomedical is een belangrijke stap voor GrafiMedics Belux. Het gamma met NICU-oplossingen vult uitstekend ons gamma met producten voor Moeder en Kind aan, aldus Nikolaas D’haeze, Managing Director bij GrafiMedics.

Naast het bestaande gamma van hoogstaande medische apparatuur krijgen we nu een belangrijke nieuwe lijn van supplies en consumables speciaal voor de moeder- en kindafdeling. Het gamma ontzorgt de zorgverlener en biedt extra comfort aan de patiënt. 

Door dit nieuwe gamma kunnen we ons verder specialiseren in oplossingen voor gynaecologie, materniteit en de NICU-afdeling.

Het Children’s Medical Ventures gamma met NICU-oplossingen voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. De producten worden gebruikt in ziekenhuizen over de hele wereld en hebben bewezen effectief te zijn bij het ondersteunen van de ontwikkeling van pasgeborenen. GrafiMedics Belux zal het volledige gamma van Children’s Medical Ventures voor  NICU-oplossingen aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in ons Children’s Medical Ventures gamma met NICU-oplossingen of wenst u een demo, neem dan contact op met ons via: