Philips Lumify, dé mobiele echografie oplossing!

Lumify is dé mobiele echografie oplossing, eenvoudig in te zetten bij spoedsituaties met een patiënt, of wanneer er niet onmiddellijk een echoapparaat beschikbaar is. Een krachtige, draagbare echografie oplossing die revolutionaire draagbare technologie gebruikt om uw beoordelingen en diagnostische beslissingen te versnellen. Met lichte transducer voor mobiele bediening, een samenwerkingsplatform en handige connectiviteit voor het delen van gegevens…

En met uitzonderlijke beeldvorming in hoge resolutie, voor zowel ondiepe toepassingen (zacht weefsel, vasculair,…) als diepere toepassingen (hart, buik, FAST,…). Voor een snelle en betrouwbare beoordeling van uw patiënten, in alle situaties.

Troeven?

Beter zicht: een betere beeldvorming, dus een snelle en betrouwbare beoordeling van uw patiënten, zodat je in spoedsituaties met meer vertrouwen kan ingrijpen.
Altijd bij de hand: een transducer die minder weegt dan 136 gram, overal mee te nemen, dus makkelijker om diagnostiek naar de patiënt te brengen in acute omstandigheden.
Snel starten: in acute situaties, de standaard geconfigureerde pre-sets en directe scan optie zorgen dat je gelijk kan starten met scannen.
5 jaar volledige garantie!

Bezoek onze website www.grafimedics.be voor meer informatie, of contacteer onze sales op hello@grafimedics.be voor al uw vragen!