Draagbare echo voor wanneer de nood hoog is

Lumify is de mobiele echografie oplossing voor in het ziekenhuis.

Philips

Philips Lumify is de mobiele echografie oplossing
die u eenvoudig kan inzetten in spoedsituaties bij de patiënt

Diagnostiek op zakformaat

Philips Lumify is een krachtige, draagbare echografie oplossing die revolutionaire draagbare technologie gebruikt om uw beoordelingen en diagnostische beslissingen te versnellen. Met een batterijloze en lichte transducer voor mobiele bediening, een samenwerkingsplatform en handige connectiviteit voor het delen van gegevens, biedt Lumify u een breed aantal applicaties, in real-time.

Uitzonderlijke beeldvorming

Beeldvorming met hoge resolutie levert kristalheldere inzichten op. Lumify biedt compromisloze kwaliteit voor zowel ondiepe toepassingen (zacht weefsel, vasculair, oppervlakkig, musculoskeletaal) en diepere toepassingen (hart, buik, FAST, Ob/Gyn, long).

Handige connectiviteit

Deel inzichten met de snelheid van behoefte. Philips Lumify geeft u de mogelijkheid om snel afbeeldingen en notities en diagnostische gegevens te verzenden en te delen via e-mail, DICOM naar PACS, een gedeeld netwerk of een lokale map.

Beter zicht

De Lumify-app zorgt voor betere beeldvorming, dus een snelle en betrouwbare beoordeling van uw patiënten. Hierdoor kan je in spoedsituaties een snelle beoordeling maken en met meer vertrouwen ingrijpen.

Altijd bij de hand

Met een transducer die minder weegt dan 136 gram is de Lumify makkelijk overal mee te nemen. Hierdoor wordt het makkelijker om diagnostiek naar de patiënt te brengen in acute omstandigheden.

Snel starten

In acute situaties wil je zo snel mogelijk starten. De standaard geconfigureerde pre-sets en de directe scan optie zorgen dat je gelijk kan starten met scannen.

Bel ons op

+32 9 252 23 93

Zend ons een email

info@grafimedics.be

Wij bevinden ons hier

Nieuwe Steenweg 20A
9810 Nazareth, België