GrafiMedics BeLux introduceert SenseLink in België en Luxemburg

SenseLink is ontwikkeld om de ECG-registraties van hartpatiënten op afstand op een hoge kwaliteit en met optimaal gebruiksgemak mogelijk te maken. De innovatieve technologie zet in op first-time-right diagnostiek doordat de zorgverlener de ECG-data van de patiënt ontvangt om te beoordelen.

Nikolaas D’haeze, Managing Partner van GrafiMedics BeLux: Wij waren al enige tijd op zoek naar een goede oplossing voor thuismonitoring en met SenseLink krijgen we er een premium product bij in ons cardiologie gamma.

De mooie technologie en flexibiliteit van de producent heeft ons onmiddellijk overtuigd om de samenwerking aan te gaan.

Het succesverhaal in Nederland is voor ons erg inspirerend.

Christiaan Hoff, CEO van TeMeCo: “Wij zijn verheugd om met GrafiMedics BeLux aan de slag te gaan en de markt in België en Luxemburg actief te betreden met SenseLink.”

De SenseLink holter is een event recorder recorder voor full disclosure ECG-registraties tot maximaal 30 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve ECG-kabel waarin de digitale sensoren in serie geschakeld zijn. Met behulp van deze ECG-kabel wordt een ruisvrije en klinisch hoogwaardige registratie bereikt. Naast dat elke meting full disclosure in 3, 5 of 12-afleidingen wordt opgeslagen, beschikt het device over een interne analyse voor tachycardia, bradycardia, pauzes en atriumfibrilleren. Daarmee is SenseLink holter zeer geschikt voor AF screening, bijvoorbeeld bij vermoeden van TIA.

Maar dat is niet alles. SenseLink bevat een simkaart waardoor registraties online worden doorgestuurd naar het ziekenhuis. U krijgt daarmee de mogelijkheid om de registraties op afstand te bekijken en beoordelen. Live inzicht helpt aantoonbaar om zorg op afstand mogelijk te maken!

Bent u benieuwd naar wat SenseLink voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende demo. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!