Nieuw: Uitbreiding productgamma met de high end Philips Healthcare Ultrasound systemen voor gynaecologie en obstetrie

Philips Healthcare Ultrasound gynaecologie en obstetrieound Ob

GrafiMedics BeLux kondigt de uitbreiding van het productgamma voor gynaecologie/obstetrie aan met de volledige range premium Philips Ultrasound systemen. De Philips echografie systemen combineren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transducer innovatie en verbeterde prestaties en bieden hiermee een buitengewone beeldkwaliteit en levensechte 3D-scans voor geavanceerde foetale diagnose tijdens alle stadia van de zwangerschap.

De Philips Ultrasound apparaten bieden gynaecologen een krachtige combinatie van echografische beeldvorming en gebruiksvriendelijke workflow voor een snelle en efficiënte diagnose.

Doorheen de jaren zijn wij een volwaardige Philips Healthcare partner geworden en hebben we meermaals aangetoond dat we samen sterker naar de markt kunnen gaan.

 

Ons groei parcours van de laatste jaren heeft onze ambities bevestigd en toont het marktpotentieel. Dit heeft ons in staat gesteld het aanbod voor gynaecologie/obstetrie verder uit te breiden met deze nieuwe productlijn. Zo kunnen we onze klanten nog beter begeleiden en ondersteunen met hoogwaardige medische apparatuur” aldus Nikolaas D’haeze, Managing Partner bij GrafiMedics BeLux.

Betrouwbare diagnose van de gezondheid van de foetus

Betrouwbare diagnose van de gezondheid van de foetus

Betrouwbare diagnose van de gezondheid van de foetus

Het verbeteren van de vroegtijdige opsporing van aangeboren afwijkingen en mogelijke complicaties kan de besluitvorming en behandelingsopties verbeteren en zo de zorg voor risicovolle pasgeborenen en hun moeders ondersteunen.

De Philips echografiesystemen voor gynaecologie/obstetrie in combinatie met innovatieve transducers en software bieden een geïntegreerde oplossing die de beoordeling van de foetus mogelijk maakt tijdens alle  stadia van de zwangerschap.

Philips Healthcare

Philips Healthcare is een wereldspeler op het gebied van echografie oplossingen met een groot wereldwijd geïnstalleerd klantenbestand en een sterke reputatie op het gebied van baanbrekende innovaties. Het ultrasound portfolio van het bedrijf ondersteunt de effectieve en efficiënte zorgverlening in een breed scala van klinische specialismen, waaronder OBGYN.

Voor meer informatie neem contact met ons op.