SenseLink holter voor innovatieve ECG-thuisdiagnostiek en TIA preventie

Werkt u als holteranalist, cardioloog of neuroloog? De SenseLink holter is een ideale tool voor innovatieve ECG-thuisdiagnostiek en TIA preventie.

Naast de hoogwaardige meetkwaliteit biedt SenseLink u functionaliteiten die bijdragen aan first-time-right onderzoeken.

Traditioneel wordt bij event recording alleen data opgeslagen als de patiënt op de knop drukt. Maar wat als de patiënt niets voelt en niet op de knop drukt? Of als er ’s nachts events optreden en de patiënt niet op de knop kan drukken? Bij traditionele event recording systemen worden deze momenten gemist.

Event recording op afstand

Met SenseLink verandert event recording volledig. Uiteraard kan de patiënt op een knop drukken voor het maken van een event als er iets gevoeld wordt. Maar de recorder detecteert ook zelfstandig en geheel automatisch episodes van tachycardie, bradycardie, pauzes en atriumfibrilleren. Daarnaast wordt de meetdata full disclosure opgeslagen en kan deze worden bekeken. De events worden direct doorgestuurd naar het ziekenhuis om te kunnen beoordelen.

Het resultaat: live inzicht! Ook hebt u de mogelijkheid om tijdens de registratie te beoordelen of deze kan worden ingekort of moet worden verlengd. Dit regelt u eenvoudig vanuit de intuïtieve software, dus de patiënt hoeft niet terug naar het ziekenhuis te komen.

Full disclosure ECG-registraties

Een mislukte ECG registratie door verstoring is erg vervelend voor u maar ook voor uw patiënt. Er kan nog geen diagnose gesteld worden, maar ook de meting moet opnieuw. 

Met SenseLink van TeMeCo is dit niet meer nodig. De SenseLink holter is een event recorder voor full disclosure ECG registraties tot maximaal 30 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve ECG-kabel waarin de digitale sensoren in serie geschakeld zijn. Met behulp van deze ECG-kabel wordt een ruisvrije en klinisch hoogwaardige registratie bereikt. Naast dat elke meting full disclosure in 3, 5 of 12-afleidingen wordt opgeslagen, beschikt het device over een interne analyse voor tachycardia, bradycardia, pauzes en atriumfibrilleren. Daarmee is SenseLink holter zeer geschikt voor AF screening, bijvoorbeeld bij vermoeden van TIA.

Maar dat is niet alles. SenseLink bevat een simkaart waardoor registraties online worden doorgestuurd naar het ziekenhuis. U krijgt daarmee de mogelijkheid om de registraties op afstand te bekijken en beoordelen. Live inzicht helpt aantoonbaar om zorg op afstand mogelijk te maken!

Bent u benieuwd naar wat SenseLink voor u kan betekenen? Maak een afspraak met ons team voor een vrijblijvende demo, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

De voordelen van SenseLink Holter op een rijtje:

  • Storingsvrije ECG-data
  • Remote data
  • Inspelen op uiteenlopende situaties (verkeerd aansluiten, lege accu, gevoelige triggering, lead-off)
  • Een gerust gevoel voor uw patiënt

In onze promovideo ziet u in hoe SenseLink ervoor zorgt dat uw metingen in hoge kwaliteit plaatsvinden.

 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze specialisten via hello@grafimedics.be voor een demo.