Productieve demo’s met Nena Bernard – Applicatiespecialist

Maak kennis met Nena Bernard: applicatiespecialist binnen GrafiMedics Belux. Ze is gespecialiseerd in apparatuur voor echografie en CTG (foetale monitoringsystemen). Ze verzorgt de demo’s en begeleidt de klanten in de opstartperiode met het gekozen toestel. 

 

Weten waarin je investeert

Alvorens klanten overgaan tot de aankoop van een toestel, dienen ze exact te weten welke mogelijkheden het biedt en of het geschikt is voor hun specifieke werkwijze. Daarom voorzien we graag een demo of proefperiode. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om het toestel operationeel te zien op de werkvloer en te beoordelen of het geschikt is voor hen. 

Een demo of proeftijd is behoorlijk arbeidsintensief. Tijdens een demo of gedurende een groot deel van de proefperiode is Nena haast de hele dag bij de klant aanwezig. Dit is nodig om een helder inzicht te krijgen in het integrale werkingsproces en bij te sturen naar de eisen of wensen van de klant. 

Na de demo of proefperiode is Nena bezig met andere werkzaamheden. Zo verzorgt ze na ingebruikname de nodige opvolging bij de klant. Nena loopt mee met de artsen, beantwoordt al hun vragen en voert de gewenste aanpassingen door. Voor de vroedvrouwen verlopen opleiding en opvolging doorgaans in groep.

 

Nena’s meerwaarde bij de klanten

Als applicatiespecialist is Nena van vele markten thuis, zoals die van de echografie en de CTG monitoring.

Echografie

D.m.v. testings op hun eigen werkvloer maken klanten kennis met het toestel. Nena begeleidt de demo en toont alle specificaties en voordelen. Zo stelt ze bijvoorbeeld de beeldkwaliteit in naar de eisen van de klant. Onze echotoestellen zijn zowel geschikt voor in het ziekenhuis als in de privépraktijk van gynaecologen.

 

Lumify is vandaag uiterst populair. Dit compacte, multi-inzetbare toestel koppel je makkelijk met de app op je smartphone.

Demo’s voor Lumify gebeuren altijd op de verlosafdeling want bij een dringende echo is dit het gewenste hulpmiddel. Lumify neem je bovendien makkelijk mee naar huis. Je geniet van een uitmuntende beeldkwaliteit en je maakt moeiteloos filmpjes die je eenvoudig bewaart of verzendt naar Dicom en PACS.

 

Naast Lumify heb je de grotere varianten zoals Affinity 70 en het high-end model EPIQ. Deze toestellen leveren klinische prestaties, workflows en geavanceerde intelligentie op het hoogste niveau dankzij hun uitmuntende beeldkwaliteit, intuïtief gebruik, high-end toepassingen en de 3D en 4D.

Meer weten over deze toestellen? Dan ben je bij Nena aan het juiste adres!

CTG – Foetale Monitoring

Nena geeft graag een complete demo met toestellen voor foetale monitoring: van installatie tot gebruik. Tijdens zo’n demo voorziet ze gynaecologen en vroedvrouwen van duidelijke uitleg.

Nena pakt graag uit met het laatste nieuwtje dat ze uiteraard ook zelf getest heeft: de CTG patch waarmee de hartslag van moeder en kind én de weeënactiviteit gemeten worden.

Doordat de patch zowel draadloos als bandloos is, is het monitoren van zwangere vrouwen ook vanop afstand veel makkelijker.

Naast het in goede banen leiden van demo’s en proefperiodes maakt Nena offertes op, vult aanbestedingen in en volgt ze deze op. 

Philips Healthcare Ultrasound

Nena is begonnen bij GrafiMedics in Juni 2021.De no-nonse communicatie binnen de afdeling vindt ze een absolute troef. Haar missie binnen GrafiMedics? “Klanten ‘soigneren’, natuurlijk”, luidt het antwoord.

Een uitmuntende klantgerichtheid en een blij gezicht gaan bij Nena elke dag hand in hand. Ze is al snel 50 minuten onderweg van en naar het werk, maar ze houdt ontzettend van haar job en neemt de reistijd voor lief. Onderweg luistert ze naar haar favoriete muziek.

 

Wie is Nena naast haar werk?

Wat CTG foetale monitoring betreft is Nena vandaag een gewillig proefkonijn. Tijdens dit interview was Nena hoogzwanger, inmiddels is ze bevallen van een lief en gezond zoontje. 

 

Het is superhandig om nu in deze branche te werken!”, lacht Nena. “De laatste maanden ben ik mijn eigen proefkonijn voor deze toestellen. Ik vind het ontzettend leuk om zelf te testen (en te spieken naar de resultaten). Bovendien leer ik enorm veel over de aspecten waar artsen op letten tijdens de monitoring of het afnemen van een echografie. Ik leer van hen wat belangrijk is in welke fase. Al die extra kennis komt me ontzettend goed van pas tijdens sales- en marketingprocessen.

 

In het weekend gaat Nena roeien met haar partner.  Momenteel is er uiteraard een korte stop en is ze de grootste supporter van haar man. Stiekem hoopt ze dat hun kleine jongen later ook sportief zal zijn. Daarnaast is Nena een echt leesbeest en gaat ze graag wandelen. 

Bent u geïnteresseerd in een demo van onze toestellen voor echografie of CTG? Neem gerust contact met ons op – ons team staat graag voor je klaar.